Image
After Paint


After Paint

Aandacht

Is jullie bruiloft of feest al achter de rug? En zou je graag deze mooie dag alsnog vereeuwigd zien op doek? Dat kan met een After Paint!

Verschillende stijlen

Alle live painters maken schilderijen achteraf, aan de hand van enkel foto’s en een omschrijving van de wensen. Via deze pagina kun je meerdere voorbeelden per live painter bekijken, zodat je een idee hebt wat je ongeveer van het schilderij kunt verwachten.

Wat heeft de live painter nodig voor een AfterPaint?

Graag ontvangt de live painter enkele foto’s van het feest of de dag. Over het algemeen vinden onze live painters het fijn als er 1 hoofdfoto wordt uitgekozen en als er enkele sfeerfoto’s worden toegestuurd, zodat de live painter een goed beeld heeft van de sfeer van de dag.

Daarnaast is het heel fijn als jullie aangeven wat je graag terug zou willen zien op het doek. Misschien hebben jullie ook bepaalde kleuren die je mooi vindt, ook dat kun je aangeven.

Tot slot hebben we een aantal gegevens van je nodig. Dit is vervolgens afhankelijk van de live painter waarvan jullie graag een schilderij willen. Voor een schilderij van Marcelle bijvoorbeeld, is het voldoende om foto’s te ontvangen en jullie wensen. Wil je een schilderij van Leon of Hans, dan hebben we wat meer persoonlijke informatie en anekdotes nodig, omdat zij werken in een collage stijl en zowel tekst als symbolen verwerken in hun after paint.

Wanneer is het schilderij klaar?

Je kunt er vanuit gaan dat de live painter ongeveer twee tot drie weken nodig heeft voordat het schilderij af is. Een en ander is afhankelijk van de agenda van de betreffende live painter. Dat kunnen we altijd even voor jullie nagaan, zodat je weet waar je aan toe bent.

Aan welke kosten moet je ongeveer denken?

 

De kosten variëren van €850-€1400, inclusief btw, exclusief eventuele bezorgkosten. Exacte kosten zijn afhankelijk van de gekozen live painter. Je kunt hier een vrijblijvende prijsaanvraag doen, dan komen wij binnen een dag bij je terug met de exacte kosten van een after paint van jullie feest.